Which Statement Is Not True According To The Text

  Edukasi
Which Statement Is Not True According To The Text

which statement is not true according to the text?​

1. which statement is not true according to the text?​

Jawaban:

I don’t understand what are you talking about?

Please use Google translate!

Canda pake google trabslete aja kakk

2. Which of the following statement is not true according to the text ​

Jawaban:

He had breakfast before leaving school

Penjelasan:

buat yg terbaik dong:)

Jawaban:

e he had breakfast before leaving for school

penjelasan:

artinya

Dia sarapan sebelum berangkat sekolah

3. According to the text,which statement is true?

Jawaban:

Arti dari “According to the text, which statement is true?” adalah “berdasarkan teks, pernyataan mana yang benar?”.

Karena pada soal tidak dilampirkan teks yang berhubungan dengan soal, saya hanya bisa menerjemahkannya saja.

Penjelasan:

Contoh pertanyaan yang sejenis adalah

1. which statement is TRUE according to the text?

a. the writer went around the city by bicycle.

b. Zaky learned how to play volleyball from the writer

c. the things displayed in the museums were boring

d. the writer and Zaky visited three museums during the vacation

Pelajari lebih lanjut mengenai teks yang berhubungan dengan soal di atas pada https://brainly.co.id/tugas/13779935

#BelajarBersamaBrainly

4. Which is the following statement is true according to the story

Jawaban:

Yang mana pernyataan berikut ini benar menurut cerita

Penjelasan:

semoga membantu dan sorry if wrong
🙂

5. which statement is not true about the text​

Jawaban:

pernyataan mana yang tidak benar tentang teks tersebut

Penjelasan:

ini kak terjemahan nya

maaf klo slah

6. Which of the following is not true according to the text?​

Jawaban:

the writer was laughing all the time

Penjelasan:

maaf kalo slh

7. Which is the following statement is true according to the story

according to the story book

8. Which statement is not According to the text?

Jawaban:

Pernyataan manakah yang tidak sesuai dengan teks?

Maaf ya, aku cuma bisa menerjemahkannya saja (◍•ᴗ•◍)

9. 33.Which of following is NOT TRUE according to the text

Jawabannya…
A) Rabbit likes to eat flesh
Karena, disitu dikatakan bahwa Kelinci adalah hewan herbivora.

Semoga membantu ^^

10. which statements is not true according to the text?

Jawaban:

manakah pernyataan yg tidak benar sesuai teks tersebut?

11. the true statement according to the text is​

Jawaban:can you introduce yourself

Penjelasan:maaf kalau salah

The true statementnya itu, soalnya itu fakta.

12. which statement is TRUE according to the text?

B. the host will serve lunch to the guests

13. 18. Which statement is NOT TRUE according to the dialog?​

Jawaban:

A false statement is a statement that is not true.

Although the word fallacy is sometimes used as a synonym for false statement, that is not how the word is used in philosophy, mathematics, logic and most formal contexts.

Penjelasan:

14. What is the true statement according to the text

tolong dong text nya itu manaaa

kalau artinya : apa pernyataan yang benar berdasarkan pada teks

15. which statement is not true according to paragraph on

where’s the paragraphs ?????

16. which of the following statements is NOT TRUE according to the text? a.the​

Jawaban:

Manakah di antara pernyataan-pernyataan berikut yang tidak benar menurut teks? aa

17. which of the following statement is true according to the text? ​

Jawaban:

where’s the text

artinya mana teks nya

18. which statement is not true according to the next above​

Jawaban:

Text nya mana kak??

di pertanyaan kak “pernyataan manakah yang tidak benar menurut pernyataan di atas selanjutnya”

sedangkan text nya tidak ada

19. Which of the following statement Is not true according to the dialogue about above​

Jawaban:

where is

Penjelasan:

the image……….?

Video Terkait