What Is The Type Of The Text Above

  Edukasi
What Is The Type Of The Text Above

What is the type of the text above?

Daftar Isi

1. What is the type of the text above?

The question above is often seen or found in the reading comprehension exercise. It inquires the kind of text in the exercise itself so the reader needs to identify the sort of text provided in there.

Penjelasan:

To answer such question, of course one has to read through the text first, find out the main idea, the intention of the writer in writing such context, to the end, before finally identify it. As it has been taught in the class, there are various kind of text. Here are the main ones to distinguish:

Narrative text: focusing on the storyRecount text: focusing on the personal experienceProcedural text: focusing on the steps or procedure or ways of making somethingDescriptive text: focusing on the description of something, a place person etcExpository text: focusing on the explanation on something, a certain issue etc.Report text: focusing on reporting the research, observation, survey etc

Pelajari lebih lanjut:

Materi tentang various text

in English

https://brainly.co.id/tugas/22960326

https://brainly.co.id/tugas/2313580

https://brainly.co.id/tugas/29655666

Detil jawaban:

Kelas: SMP

Mapel: English

Bab: reading comprehension

kode: 8.5.12

#AyoBelajar

2. what type of text is the above text​

Jawaban:

what type of text is the above text?

F
a
bel

Penjelasan:

Fable, narrative form, usually featuring animals that behave and speak as human beings, told in order to highlight human follies and weaknesses. A moral—or lesson for behaviour—is woven into the story and often explicitly formulated at the end.

Translate

Fabel, bentuk naratif, biasanya menampilkan binatang yang berperilaku dan berbicara sebagai manusia, diceritakan untuk menonjolkan kebodohan dan kelemahan manusia. Sebuah moral—atau pelajaran untuk perilaku—dijalin ke dalam cerita dan sering kali dirumuskan secara eksplisit di bagian akhir.

Jadi jawabannya adalah = fabel

3. 1.What is the type of the text above?​

Jawaban:

it’s about someone’s experience in Indonesian’s independence day

Penjelasan:

hope it helps

It is a personal recount

tolong di kasih brainliest answer k

4. what the type of the text above

Jawaban:

apa yang tertulis pada teks diatas?

Penjelasan:

itu artinya ^^

5. the type of the text above is called​

Jawaban:

jenis teks di atas disebut

6. What type of the text above “Cars”

Jawaban:

maaf tapi pertanyaan kamu kurang jelas bisa lebih jelas lagi

Penjelasan:

(´・_・`)

7. What type of the text above? *

Jawaban:

jenis teks apa di atas ?

8. The type of the text above is artinya

Jawaban:

jenis teks di atas adalah

9. Answer the following question based on the text above 1.What type of text is the text above?What is the sosial function of the text above? 2.Who had the magic mirror? 3.What is the function of the magic mirror? 4.Where did the sherpherdess live? 5.What is the moral value of the text above?

Jawaban:

Jawab pertanyaan berikut berdasarkan pada teks di atas

1. Apa jenis teks di atas? Apa fungsi sosial dari teks di atas?

2. Siapa yang punya cermin ajaib?

3. Apa fungsi cermin ajaib?

4. Di mana sherpherdess hidup?

5. Apa nilai moral dari teks di atas?

10. the type of the text above is…​

Jawaban:

26.B.

Penjelasan:

Descriptive text is a piece of writing which saya what a person, place, anime or thing about its characteristic, quality or its parts.

11. what is the type of the text​

where’s the text?

what text?

i don’t understand ur question

12. What is the type of the text

Jawaban:

What is the type of the text? = Apakah tipe/jenis dari teks ini/diatas?

Semoga membantu 🙂

13. what is the type of the text​

Penjelasan:

short messages, such an email

14. 1. What kind of the text above ? 2. What is the description of the text above ? 3. What is the generic structure of the text above ? 4. What is the language features of the text above ?

Jawaban:

translate

1. Apa jenis teks di atas? 2. Apa deskripsi teks di atas? 3. Bagaimana struktur umum teks di atas? 4. Apa fitur bahasa dari teks di atas?

15. What is the type of the text above from text oprah winfrey?

Where is the text????

16. The type of the text above is ??

Jawaban:

my name is folkaromeotakoisbleknarollazinautulkitabairwan

Penjelasan:

dipangil. daffa

17. Answerthe following questions based on the text above. 1. What is the type of the text above P 2. What is the text about ? 3. What is the purpose of the text ? 4. What is the main idea of paragraph two? 5. What is the reorientation of the text ?​

Jawaban:

1. The sinking of Rms Titanic 2 – 3- 4 5 gk tau mf

18. 1. What kind of the text above ? 2. What is the description of the text above ? 3. What is the generic structure of the text above ? 4. What is the language features of the text above ?

Jawaban:

1. Biography Text

2. About biography B.J. Habibie

3. – Orientation

– Event

– Re Orientation

4. – Use of simple past tense

– Temporal sequence (urutan waktu) and temporal conjunction (konjungsi temporal)

– Use of Action verbs

19. What type of the text above?

i don’t no

i stupid

stay together

Video Terkait