On Wednesday My Students And I Went To Yogyakarta

  Edukasi
On Wednesday My Students And I Went To Yogyakarta

On wednesday my student and i went to yogyakarta what is the purpose of the text about

Daftar Isi

1. On wednesday my student and i went to yogyakarta what is the purpose of the text about

Jawaban:

We are all so proud of you and your

achievements

Penjelasan:

Last holiday my family and I went to Yogjakarta We visited my uncle’s house. It had a big garden and a lot of colorful flowers and tennis court.On Friday my nephew and I went to National Museum and went up top of monument

#Belajarbersamabrainly

2. On wednesday my student and i went to yogyakarta what is the purpose of the text about​

Jawaban:

to explain about past activities

Penjelasan:

hopefully this answer can help you 😀

3. On wednesday, my students and l went to yogyakarta.we stayed at dirgahayu hotel which is not far from malioboro

Jawaban:

pada hari Rabu, muridku dan aku pergi keyogyakarta. kita tinggal di hotel dirgahayu yang tidak jauh dari malioboro

4. Benarkan Paragraf Ini : during holiday ,i went to Yogyakarta. I went to Yogyakarta to spend time with my family during holiday.I brought my book my headphones and a pencil. We stayed at the hotel at Malioboro street ,it wad a very nice hotel. At Yogyakarta i went to Prambanan temple and i went to a beach to ,the beach was very beautiful. For me i’m afraid of high places and insects

Jawaban:

Thats right,susunan kalimatnya bagus dan mudah di mengerti.

5. I went to yogyakarta with my friend last week

“Saya pergi ke yogyakarta dengan kawan saya minggu kemarin”

6. Artikan dalam bahasa Indonesia! I went to school with my friend, my friend and I went on a motorcycleFix yang bisa lho pinter​

Jawaban:

Saya pergi ke sekolah dengan teman saya, teman saya dan saya pergi dengan sepeda motor

Jawaban:

saya ingin ke sekolah dgn teman saya, teman saya dan saya ingin naik sebuah sepeda motor

Penjelasan:

maaf kalo salh

follow sama ikuti

7. Cari kata kerja bentuk kedua dari tekx berikut ini one Wednesday may students and i went to Yogyakarta we stayed at dirgahayu hotel which is not far from malioboro

went,stayed

Penjelasan:

karena went artinya kita pergi ke suatu tempat. Pergi adalah kata kerja. Stayed artinya menginap. Menginap adalah kata kerja juga

8. Apa arti darai On wednesday, my students and l went to yogyakarta.we stayed at dirgahayu hotel which is not far from malioboro

Jawaban:

pada hari rabu murid murid saya dan saya pergi ke yogyakarta .kami tinggal di hotel dirgahayu yang tidak jauh dari malioboro

Penjelasan:

semoga membantu

Jawaban:

darai pada hari rabu,aku dan muridku pergi ke yogyakarta,kami menginap di dirgahayu hotel yang tidak jauh dari malioboro

semoga membantu ya

9. Ken and his family went to yogyakarta on last holiday season

Jawaban:

Ken dan keluarganya pergi ke yogyakarta pada musim liburan kemarin

Penjelasan:

semoga membantu

10. Sempurnakan kalimat: yogyakarta visit to holiday grandmother my went I to last

I went to yogyakarta last holiday to visit my grandmother.

Maaf kalo salah dan semoga membantu ;)Susunan kalimat:

Last holiday, I went to Yogyakarta to visit my grandmother

PEMBAHASANSimple Past Tense

Digunakan untuk menyatakan Kegiatan di masa lalu atau Peristiwa di masa lampau.

Adverb of time

=> Yesterday

=> Last holiday

=> Two days ago

Rumus Past Tense

(+) S + Verb-2

(-) S + did not + Verb-1

(?) Did + S + Verb-1?

KESIMPULAN

Yogyakarta-visit-to-holiday-grandmother-my-went-I-to-last

=> Last holiday, I went to Yogyakarta to visit my grandmother

Artinya: Liburan lalu, Saya pergi ke Yogyakarta untuk mengunjungi nenekku

Pelajari Lebih LanjutPast Tensebrainly.co.id/tugas/24014820brainly.co.id/tugas/26195315

DETAIL JAWABANMapel: Bahasa InggrisMateri: Past TenseLevel: JHSKode Soal: 5Kode Kategorisasi: 8.5

#SejutaPohon

11. on saturday my friend and i went to the beachkata predikatnya mana ya?​

went karna went merupakan kata jamak tunggal

Jawaban:

went

Penjelasan:

went berarti pergi dalam bentuk past tense

12. I would like to tell you my trip story. Last holiday I went on vacation to East Java with my mom and my little brother. On The first day I went to Jombang to meet my older sister. On the second day i went to Surabaya to my Grandma’s house. On the third day i went to Kediri to see my aunt. On the forth day i went to Semarang to meet my big bro. I also went to the mall around there to buy glasses. My impression for this holiday is that it’s a little boring because i’m just moving places.bisa tolong koreksi grammarnya?​

Jawaban:

I want to tell you my trip story. Last holiday I went on vacation to East Java with my mom and my little brother. On The first day, I went to Jombang to meet my older sister. On the second day, I went to Surabaya to my Grandma’s house. On the third day, I went to Kediri to see my aunt. On the fourth day, I went to Semarang to meet my big bro. I also went to the mall around there to buy glasses. My impression for this holiday is that it’s a little boring
because I was just moving places.

Penjelasan:

13. i go to park with my broter on monday , wednesday , and friday. we go to park c on Sundays

Penjelasan:

saya pergi ke taman dengan saudara laki-laki saya pada hari senin, rabu, dan jumat. kita pergi ke taman c pada hari Minggu

14. I went to yogyakarta with my friends last week ubah ke bentuk yang belum ada

Jawaban:

Present perfect

Penjelasan:

I have been to Yogyakarta.

Past perfect >> I had been to Yogyakarta

Jawaban:

My friends and I went to Yogyakarta last week

Penjelasan:

Smoga membantu >-<

15. i go to park with my broter on monday , wednesday , and friday. we go to park c on sundays

Jawaban:

apa soalnya? di translate?

Penjelasan:

saya pergi ke taman dengan saudara laki-laki saya pada hari senin, rabu, dan jumat. kita pergi ke taman c pada hari Minggu

16. my sister went to a museum last wednesday

My sister went to the mseum last wednesday= Kakak saya pergi ke museum Rabu kamarin

my sister went to a museum last wednesday

saudara perempuanku pergi ke museum pada hari rabu lalu

17. my family went to yogyakarta last holiday and….the borobudor temple

Saw ( melihat dalam bntuk lampau)visit
#maaf kalau salah#

18. My family – last year – i – and – went – amazing – to Spain -holiday – Spain -on – the most

>Last year My family and i/Me and my family went to Spain on holiday, Spain is the most amazing place.

|~semoga membantu, maaf kalau kata2nya beda~|

19. Apa Yang Salah? during holiday ,i went to Yogyakarta. I went to Yogyakarta to spend time with my family during holiday.I brought my book my headphones and a pencil. We stayed at the hotel at Malioboro street ,it wad a very nice hotel. At Yogyakarta i went to Prambanan temple and i went to a beach to ,the beach was very beautiful. For me i’m afraid of high places and insects

Jawaban:

penggunaan. kata iwent terlalu banyak

kenapa gak ‘At Yogya i went to Prambanan temple and beach’

Video Terkait