Materi Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1

  Edukasi
Materi Bahasa Inggris Kelas 6 Semester 1

berikan saya soal bahasa inggris ujian kenaikan semester kelas 6 sd materi: 1.nama,asal dan makanan hewan disekitar2.tentang nama hewan yg ada didunia dan bagian tubuhnya3.warna jenis dan perlengkapan pakaian 4.nama cuacaklo bisa dari gurunya langsungsoalnya pakai bahasa inggris ya100 poin​

Daftar Isi

1. berikan saya soal bahasa inggris ujian kenaikan semester kelas 6 sd materi: 1.nama,asal dan makanan hewan disekitar2.tentang nama hewan yg ada didunia dan bagian tubuhnya3.warna jenis dan perlengkapan pakaian 4.nama cuacaklo bisa dari gurunya langsungsoalnya pakai bahasa inggris ya100 poin​

Jawaban:

1.Cow

Cows are animals that are raised for the purpose of taking milk or meat. Cows are herbivores, so to raise them, breeders usually just need to feed them in the form of grass or weeds and sometimes they are also given a mixture of bran and water.

2. Goats

Just like cows, goats are usually raised for milk or meat. Goats are herbivores that eat leaves.

3. Horses

Horses are generally kept or bred by humans for their energy use. However, there are also horse farms that produce horse milk. Like cows, horses generally eat grass and weeds.

2.Transparent ointment

glass squid

Chaetognatha

3.formal outfit

everyday clothes

traditional ceremonial clothing

4.Sunny (cerah)

Windy (berangin)

Cloudy (berawan)

Snowy (bersalju)

Foggy (berkabut)

Rainy (hujan)

Pour (hujan deras)

Drizzle (gerimis)

maaf kalau salah

Jadikan jawaban tercerdas ya

2. pola: (Question Words+ Modals+Be+Verb3+Complement) tolong diartikan dalam bahasa inggris dgn sesuai pola diatas . 1.Apa yang bisa disumbangkan oleh siswa kelas 9 pada pesta ulang tahun sekolah nanti ? 2.Siapa yang tidak bisa diikutkan MID semester nanti ? 3.Mengapa kita tidak di bolehkan makan didalam kelas ? 4.Buku cetak yang mana diharuskan oleh wali kelas untuk dimiliki ? 5.Hari apa ulang tahun sekolah dirayakan ? 6. Materi apa yang akan diajarkan guru ips sebentar? 7.kapan kita akan di bagikan kartu ujian ? tolong yah.. translate nya jgn lewat google translate 🙂

1 what can be contribution by students of 9 class for school birthday party soon?

2 who can’t be followed MID next semester?

3 why may not we be ate in the class room?

4 which book edition should we be had from class leader?

5 when will be celebrated of school birthday ?

6 what material will be teached by Social Teacher later?

7 when will we be shared exam card?

3. × type to search Home › bahasa inggris › Belajar › kelas 9 › pendidikan › sekolah › semester genap › smp › soal › Soal Latihan › soal UAS Lengkap – 20+ Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Semester Genap Terbaru 20+ Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Semester Genap Terbaru – Adik adik, pada kesempatan yang berbahagia ini kakak ingin berbagi beberapa soal mengenaik soal UAS Bahasa Inggris yang dibahasa pada semaster 2 atau semester genap. Soal yang akan kakak bagikan ini dikhususkan untuk kelas 9 SMP/MTS. Kakak sudah menyusun sebnyak 20 soal latihan yang bisa dijadikan sebagai bahan rujukan adik adik sebelum menghadapi Ulangan Akhir Semester. Semangat yaa adik adik. 20+ Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Semester Genap Terbaru 20+ Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Semester Genap Terbaru Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs 20+ Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Semester Genap Terbaru – Bagi Adik adik dimana saja berada yang ingin sekali mempelajari Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs ini, adik adik bisa menguduh materi ini di bospedia dalam bentuk file doc. Berikut ini adalah rincian Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 S
MP/MTs Semester 2.. SELAMAT MENGUNDUH YAA… Berikut bospedia memberikan Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs PETUNJUK UMUM 1. Tulis namamu di sudut kanan atas Kenapa bingung hilangkan bau mulut? Cukup satu sendok ini di pagi hari dan Ini dia penyebab nafas bau dan perut sakit! Ternyata, ini penyebab pasangan Anda susah untuk ….. Сara mudah mengajak pasangan lebih dekat setelah lama tidak … 2. Bacalah setiap soal dengan teliti. 3. Kerjakan dulu soal yang kamu anggap mudah. 4. Periksa kembali pekerjaanmu sebelum diserahkan pada pengawas. A. Berilah tanda silang (x) didepan huruf a,b atau c didepan jawaban yang benar ! Text for number 1 to number 4 SEA GAMES SEA games are the sport competition between countries in south East Asia. The event is held every other year. SEA games are carried cut in line with founding of ASEAN. ASEAN has aims to promote solidarity among the nation in south East Asia. There for, all ASEAN members automatically participate in the event. They are represented by their best athletes. They complete to get the most medals. The medals for the firs winner is gold, silver for the second and the third winner gets the bronze medal. At first the game were participated by Malaysia, Thailand and Singapore. Those country three countries were called Malayan Peninsula. Then, since 1997, the event was participated by all AESAN members. 1. How often the SEA games take place? a.Every years b. every 2 years c. twice in a years d. every 4 years 2. The aim of SEA games is…. a. To compete in sport event b. to become the winner c. To get gold medals d. the promote solidarity among the participant 3. The main idea of the third paragraph is … a. Malayan peninsula countries b. history of SEA games c. Athletes d. the 1977 SEA games 4. They are represented by ……(par 2) The word “they” in the sentence refers to …. a. ASEAN countries b. SEA games c. Athletes d. the events Text for number 5 to number 10 BRI BRI is one of the biggest commercials Bank in Indonesia. Its units spread out almost in every sub district, event though in remote area. For villagers, BRI is the main choose to save their money, to transfer their money and to have loans. BRI has 5 days opening from 8 am to 3 pm of public service. The staff businesses can been seen since it opens. Therefore, BRI always tries to improve its better service in order fulfill the customer’s needs. The customers vary from farmers, teachers, students, traders and businessmen. BRI provides the customer with some kind of accounts, such as simpedes, simaskot, BRI-Tama, ATM, BRI-Syariah and others. To handle those services, the bank staffs are always ready for their customer. 5. The type the above text is… a. Descriptive b. report c. recount d. explanation 6. For villager BRI is the main choose to have loans. The underlined word means …. a. Amount of money kept in a bank b. amount of money borrowed from a bank c. Amount of money sent though a bank d. amount of money paid to bank as interest 7. How long does the bank serve the customers everyday? a. 8 hours b. 3 hours c. 5 hours d. 7 hours 8. From the text we can conclude that the bank customers are … a. Vary professions b. the businessmen c. The villager d. the trader 9. What kind of account is mostly the villager used? a. ATM b. BRI-Tama c. Simaskot d. Simpedes 10. The main idea of paragraph 3 is ….. a. The Bank staff are always ready to serve the customers b. Simpedes is one of the Bank service c. Various kind of accounts the Bank provides d. Various kind of the Bank customers

Jawaban:

1.A

2.D

3.B

4.A

5.B

6.B

7.D

8.A

9.A

10.C

SEMOGA MEMBANTU

JADIKAN JAWABAN TERBAIK YA…

4. Tugas bahasa Inggris aktivitas siswa kelas 8 semester 2 A.give the past froms of these regular verbs.B.show whether you would pronounce these past froms as/d/t/or/id/Example; we waited for you an hour yesterday (wait)1.joan……. her room on Friday.(clean)2.i….. squash last night.(play)3.she…. my letter yesterday.(post)4.i….. at her last Sundays (smile)5.she…. when she Saw me(stop)6.i… of you last night. (Dream)7.who… the cake? (Burn)8.he… a lot as a baby (cry)9.i….. tv all evening (watch)10.we….. when Saw them.(laugh)11.we….. the sergeant’s order.(obey)12.we……. into the house (hurry)13.you… to me( lie)14.i ….. Early yesterday (finish)15.it’s …… In the bill (include)16.i……. the door before i left (lock)17.we…… the first class (travel)Tolong bantu saya untuk menjawab soal bahasa Inggris ini karena materinya belum dijelaskan terimakasih​

1. cleaned
2. played
3. posted
4. smiled
5. stopped
6. dreamt/dreamed
7. burnt/burned
8. cried
9. watched
10. laughed
11. obeyed
12. hurried
13. lied
14. finished
15. included
16. locked
17. traveled

Jawaban:

1 cleaned

2 played

3 posted

4 smiled

5 stopped

6 dreamt

7 burnt

8 cries

9 watched

10 laughed

11 obeyed

12 hurried

13 lied

14 finished

15 included

16 locked

17 traveled

Penjelasan:

5. b. faintheartedDede : Yes, I do. He is a … Duy.Tata : That’s right. He always getsgood mark on the test.a. patientc. handsomed. cleverb. lazyDODO888888888888888888888YeniJunicomplete the following dialog using the words in the box!YeniDo you have pets?JuniNo, I don’t, but my brother has a pair of love bird.What do they look like?They are …. (1) They have green feathers and red curved …. (2also have … (3) voice.YeniAre they male and female?JuniYes, they are. Keki is the female and Kaka is the male.Can you … (4) them?JuniYes. I can. The male’s … (5) has red feathers and the female’sfeathers.Yeni: Wow! That’s …. (6) Are they keep in a cage?JuniYes, they are. The cage is a … (7) and quite large. My broth… (8) and water in food and drink container. He is verycage.Yeni: Your brother really loves his pets.YeniMATERI PENUNJANG BAHASA INGGRIS KELAS 7 SEMESTER​

Jawaban:

d.clever

Penjelasan:

yes i do,he is a clever duy

Jawaban:

7. they can play badminton and many activities in whre ? in a school yard because the place is very large

8.who has the old car ? siti has a old car

< p>9.why edo cant study ? he cant study because the music very loud

10.who is turn on music very loud ? beni turn music very loud

Video Terkait