Mark Your Answer On Your Answer Sheet

  Edukasi
Mark Your Answer On Your Answer Sheet

mark your answer on your answer sheet

Daftar Isi

1. mark your answer on your answer sheet

lah soal nya mana(?) menandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda

2. Mark your answer on your answer sheet

tandai/jawab jawaban mu di kertas jawaban mutandai jawaban anda di lembar jawaban anda

3. mark your answer on your answer sheet

Kelas : all classes
Pelajaran : Bahasa Inggris
Kata kunci : mark, answer, answer sheet
Kategori : Instruction

Pembahasan:
Salah satu perintah (instruction) yang ditemui dalam menjawab soal adalah:
Mark your answer on your answer sheet = tandai jawabanmu pada lembar jawabanmu.

Perintah soal ini ditemui pada soal dengan LJK (lembar Jawaban LJK).

Contoh perintah lainnya dengan menandai jawaban adalah
Based on the text above, please choose the best answer by giving the mark in the letter T if the statement is true and the letter F is the statement is false.= berdasarkan teks di atas, silahkan pilihan jawaban terbaik dengan memberikan tanda di huruf T jika pernyataan benar dan huruf F jika pernyataan salah.

4. Choose the answer that most closely nswer the question and fill in the corresponding oval on your answer sheet

Pilih jawaban yang paling mendekati pertanyaan dan lingkari yang sesuai pada lembar jawaban AndaPilih jawaban yang paling mendekati. Jawab pertanyaan dan lingkari di lembar jawabanmu.

5. …your name on your answer sheet!

Write your name on your answer sheet!

>>Tulis namamu diatas lembar jawaban!

6. listenng section,part11 Mark your answer on your answer sheet?​

Jawaban:

listenng section,part11 Mark your answer on your answer sheet?

bagian mendengarkan, bagian 11 Tandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda?

7. Mark your answer on your answer sheet.Man: Tomorrow evening we’re going to have a small birthday party at Quatro Nine RestaurantWouldyoulike to come?Woman: …​

Jawaban:

Yes that would be great!

Penjelasan:

sorry if the answer is wrong

8. Part II. Question — RfesponsesQuestions : 4 to 7.Directions :In this part of the test, you will hear several questions spoken in English, followed by three responses, also spoken in English. The questions and responses will be spoken TWICE. They will not be printed in your test book, so you must listen carefully to understand what the speakers say. You have to choose the best response to each question.Now listen to a sample question:You will hear :Woman : Shouldn’t We check in with the receptionist?You will also hear :Man :(A) I didn’t bring my cheque book. Sample answer(B) Yes, we should check it out. O O Q(C) Yes, I suppose so. A B CChoice (C) — “Yes, I suppose so” — i s the best response to the question. ” Shouldn’t we check in with the receptionist?” Therefore, you should mark (C) on your answer sheet. 4. Mark your answer on your answer sheet. 5. Mark your answer on your answer sheet. 6. Mark your answer on your answer sheet. 7. Mark your answer on your answer sheet.

Jawaban:

hasilnya bahasa inggris

9. write your identity in the avaible space of the answer sheet

Itu penulisannya ada yang salah, seharusnya available bukan avaible.
Kalau artinya, Tuliskan identitasmu di ruang yang tersedia dalam lembar jawaban.

tulislah identitas dirimu di kertas yang telah disediakan!

10. mark your answer onyour answer sheet

Artinya : Menandai jawaban Anda pada lembar jawaban andaartinya menandai jawaban anda pada lembar jawaban anda
semoga membantu.

11. question and responses, Mark your answer on your answer sheet​

Jawaban:

question and responses, Mark your answer on your answer sheet

artinya pertanyaan dan tanggapan, tandai jawaban mu pada lembar jawaban mu

12. now, please…. your name on the answer sheet!a. dob. writec. readd. calltolong rimbawww.

Jawaban:

B. write

semoga bantu! <3

Jawaban:

b write

Penjelasan:

memang begitu bukan?

13. please make a sort congratulation card on your answer sheet clearly!​

Jawaban:

Dear Daisy:

Greetings, I would like to congradulate you on your recent graduation from univeristy. I believe it must have been a tough journey, nevertheless I am proud that you were able to get through it. I wish you all the best, and I hope that you can achieive all your dreams in the future!

Yours sincerely,

Jane

14. on your answer sheet: 1. science and mathematics interest you? ​

1. science and mathematics interest you? (apakah sains dan matematika menarik minat anda?)

jawabannya tergantung apakah kamu minat sains dan matematika? jika iya maka jawaban yang tepat adalah yes, I’m interested in that dan jika kamu tidak tertarik/tidak menyukainya maka jawaban yang tepat adalah no, I’m not interested

Semoga Bermanfaat

15. Write a recound text based on your real experience on your answer sheet

Jawaban:

Penjelasan:mikir bukan nyontek

Jawaban: maksudnya apa ya kak??, maaf ya kak saya kurang tau:”)

16. write the answer on the answer sheet the answer sheet is the same meaning with​

Write the answer on the answer sheet the answer = tulislah jawaban di atas lembar jawaban.

Answer sheet bisa berartian lembar jawaban atau kertas jawaban

Answer = jawaban

Sheet = kertas/lembar

Semoga membantu♡

Tulis jawaban di kertas jawaban

17. now, please ______ your name on the answer sheet

write
semoga membantu yanow,please write your name on the answer sheet.

semoga membantu:(

18. PART I Directions: For each question, you will see a picture in test book and you will hear for short statements. The statements will be spoken just one time. They will not be printed in your test book, so you must listen carefully to understand what the speaker says. When you hear the four statements, look at the picture in your test book and choose the statement that best describe what you see in the picture. Then, on your answer sheet, find the number of the question and mark your answer. Look at the sample below. Now listen to the four statements. Statements (B), “They’re having a meeting,” best describes what you see in the picture. Therefore, you should choose answer (B). PART II Directions: In this part of the test, you will hear a question spoken in English. The questions and the responses will be spoken just one time. They will not be printed in your test book, so you must listen carefully to understand what the speakers say. You are to choose the best response to each question. Now listen to a sample question You will hear : Good morning, John. How are you? You will also hear : A. I am fine, thank you B. Im in the living room. C. My name is John. The best response to the question “How are you?” is choice (A), “I am fine, thank you.” Therefore, you should choose answer (A). 4. Mark your answer on your answer sheet. 5. Mark your answer on your answer sheet. 6. Mark your answer on your answer sheet. 7. Mark your answer on your answer sheet.

Jawaban:

Bagian I: Arah: Untuk setiap pertanyaan, Anda akan melihat gambar dalam buku tes dan Anda akan mendengar pernyataan singkat. Pernyataan tersebut akan diucapkan hanya satu kali. Mereka tidak akan dicetak dalam buku tes Anda, jadi Anda harus mendengarkan dengan saksama untuk memahami apa yang dikatakan pembicara. Bila Anda mendengar keempat pernyataan tersebut, lihat gambar di buku tes Anda dan pilihlah pernyataan yang paling jelaskan apa yang Anda lihat dalam gambar. Kemudian, pada lembar jawaban Anda, temukan jumlah pertanyaan dan tandai jawaban Anda. Lihatlah sampel di bawah ini. Sekarang dengarkan keempat pernyataan itu. Pernyataan (b), “Mereka memiliki pertemuan,” paling tepat menggambarkan apa yang Anda lihat dalam gambar. Karena itu, Anda harus memilih jawaban (b). Bagian II Petunjuk: Dalam bagian tes ini, Anda akan mendengar sebuah pertanyaan yang diucapkan dalam bahasa Inggris. Pertanyaan dan tanggapannya akan diucapkan hanya satu kali. Mereka tidak akan dicetak dalam buku tes Anda, jadi Anda harus mendengarkan dengan saksama untuk memahami apa yang dikatakan oleh pembicara. Anda memilih respon terbaik untuk setiap pertanyaan. Sekarang dengarkan contoh contoh yang akan Anda dengar: Selamat pagi, John. Apa kabar? Anda juga akan mendengar: A. Saya baik-baik saja, terima kasih B. IM di ruang tamu. C. Nama saya adalah John. Tanggapan terbaik atas pertanyaan “Bagaimana kabarmu?” Apakah pilihan (A), “Saya baik-baik saja, terima kasih.” Karena itu, Anda harus memilih jawaban (a). 4. Tandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda. 5. Tandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda. 6. Tandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda. 7. Tandai jawaban Anda pada lembar jawaban Anda.

19. Look around your bedroom, then answer the following questions!1. What is the color of your bedroom floor?Answer:……2. What is the color of your bed sheet?Answer:…….3. What is the color of your bedroom wall?Answer:……4. What is the color of your clock?Answer:……5. What is the color of your bedroom curtain?Answer:……​

Jawaban:

mana gambar kasurnya woi?

Jawaban:

1.white

2.dark red

3.white

4.black and white

5.red and white

Penjelasan:

saya menjawab dengan keaadan asli dari kamar saya!

jangan dijelek jelekkan!

Video Terkait